MASS MEDIA ÎN EPOCA POST-ADEVĂR. SCHIMBAREA LA FAȚĂ A PRESEI? – Sesiunea de comunicări științifice a Facultății de Jurnalism, ediția a XXIV-a

Facultatea de Jurnalism a Universității Hyperion din București organizează cea de-a XXIV-a Sesiune de comunicări științifice cu tema „Mass media în epoca post-adevăr. Schimbarea la față a presei?”, o manifestare care își propune să analizeze din diferite perspective felul în care noile tehnologii și „epoca post-adevărului” influențează domeniul mass media.

Sesiunea de comunicări științifice „Mass media în epoca post-adevăr. Schimbarea la față a presei?”, ediția a XXIV-a, se va desfășura la data de 25 noiembrie 2021, începând cu orele 11:00, în format digital. Cei care doresc să participe sunt rugați să trimită abstractul conferinței până la data de 20 noiembrie 2021, urmând ca ulterior să primească confirmarea de participare și link-ul de acces. Lucrările științifice incluse în program vor fi publicate în Revista de Studii Media, editată de Facultatea de Jurnalism a Universității Hyperion din București și indexată în mai multe baze de date internaționale (CEEOL și Ulrichsweb, în curs de indexare în EBSCO și DOAJ). Pentru publicare, materialele complete trebuie redactate în limbile engleză sau franceză și trimise pe adresa jmshyperion@yahoo.com, până la data de 15 decembrie 2021. Nu se percep taxe de participare la conferință și nici taxe de publicare.

Sesiunea de comunicări științifice reprezintă un cadru academic al comunicării rezultatelor cercetării științifice realizate de participanți și al comunicării dintre profesori, cercetători, studenți și profesioniști din domeniul presei. Manifestarea formează un mediu științific, care reunește membri ai corpului academic, nume reprezentative ale lumii presei, cadre didactice universitare și de cercetare din țară.

Prin lucrările prezentate, prin rezultatele cercetării comunicate, prin ideile promovate, Sesiunea de comunicări științifice „Mass media în epoca post-adevăr. Schimbarea la față a presei?” își propune să contribuie la procesul producerii și transferului de cunoaștere calificată în spațiul academic, mediul profesional și societate.

Formular de inscriere   ( se trimite pe aceeași adresă de email: jmshyperion@yahoo.com  ).

Conf. univ. dr. Marina Roman

Decan

Facultatea de Jurnalism

Universitatea Hyperion din București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *