MASS-MEDIA ÎN CONTEXTUL CRIZELOR GLOBALE – Sesiunea de comunicări științifice Ediția a XXV-a: 8 decembrie 2022

Facultatea de Jurnalism a Universității „Hyperion” din București organizează cea de-a XXV-a Sesiune de comunicări științifice cu tema „Mass-media în contextul crizelor globale”, o manifestare care își propune să analizeze din diferite perspective crizele globale actuale (criza sanitară, criza războiului, criza energetică etc.), modul în care acestea sunt reflectate în spațiul public și modul în care influențează evoluția domeniului mass-media.

Cea de a a XXV-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice, având ca temă „Mass-media în contextul crizelor globale”, se va desfășura pe 8 decembrie 2022, începând cu orele 10.00, în Sala de Conferințe, etaj 6, corp A, la sediul Universității „Hyperion” din București – Calea Călărași, nr. 169, sector 3. Conferința va fi în format hibrid, urmând ca persoanele care nu pot fi prezente în București să-și prezinte materialele on-line. Cei care doresc să participe la conferință sunt rugați să trimită abstractul comunicării până la data de 1 decembrie 2022, urmând ca ulterior să primească confirmarea de participare, programul conferinței și link-ul de acces on-line (acolo unde este cazul). Lucrările științifice incluse în program vor fi publicate în Revista de Studii Media (https://jms.hyperion.ro/), editată de Facultatea de Jurnalism a Universității „Hyperion” din București și indexată în mai multe baze de date internaționale (CEEOL și Ulrichsweb, în curs de indexare în EBSCO și DOAJ). Pentru publicare, materialele complete trebuie redactate în limbile engleză sau franceză și trimise pe adresa jmshyperion@yahoo.com, până la data de 25 decembrie 2022. Nu se percep taxe de participare la conferință și nici taxe de publicare.

 

Sesiunea de comunicări științifice reprezintă un cadru academic al comunicării rezultatelor cercetării științifice realizate de participanți și al comunicării dintre profesori, cercetători, studenți și profesioniști din domeniul presei. Manifestarea reunește membri ai corpului academic, nume reprezentative ale lumii presei, cadre didactice universitare și de cercetare din țară.

 

Prin lucrările prezentate, prin rezultatele cercetării comunicate, prin ideile promovate, Sesiunea de comunicări științifice „Mass-media în contextul crizelor globale” își propune să contribuie la procesul producerii și transferului de cunoaștere calificată în spațiul academic, în mediul profesional și în societate.

Formular de inscriere   ( se trimite pe aceeași adresă de email: jmshyperion@yahoo.com  ).

 

Conf. univ. dr. Marina Roman

Decan – Facultatea de Jurnalism,

Universitatea „Hyperion” din București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *